Kierrätysravinteet ja kehityshankkeet kartalla

Olet täällä

Hankkeet ja tutustumiskohteet kartalle

Kokoamme  tähän karttaan energiaan ja energiatehokkuuteen liittyviä hankkeita, tutustumiskohteita sekä HINKU-kunnat yhteystietoineen. Näin löydät alueesi tai toisen alueen keskeiset toimijat, tutustumiskohteet sekä niiden kotisivut ja aineistot helposti.

 

Kehityshankkeet

Ilmoita hanke ja liitä mukaan myös yksi kuva tai logo. Kohde näkyy kartalla viimeistään viikon sisällä ilmoittamisesta (pois lukien loma-ajat).

Pilotti- ja tutustumiskohteet 

Kokoamme kartalle esimerkkejä ja tutustumiskohteita mm. energiatehokkuudesta, edistyksellisestä teknologiasta maatiloilla, maaseudulla ja kaupungeissa.  Kohteen tulisi edustaa jotain seuraavista ominaisuuksista ja esiteltävän toiminnan tai ratkaisun tulisi olla enintään 10 vuotta vanha:

  • Uutta teknologiaa / ohjausta / polttoainetta tms. energian tuotannossa tai energiatehokkuudessa.
  • Toiminnallista sitoutumista energiatehokkuuteen esim. henkilökunnan koulutuksessa, asiakkaiden ohjeistuksessa, tuotantopanoksissa tms.
  • Uudenlainen investointi- tai omistajamalli (ESCO-toiminta, joukkorahoitus tms.), jota käytäntönä voidaan suositella yleisemmäksi.
  • Jokin muu energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä edustava hyvä käytäntö, jota halutaan esitellä ja jakaa.

Kohteessa tulisi olla yhteyshenkilön kanssa sovittava vierailumahdollisuus toimijan määrittelemien rajausten ja korvausmenettelyn puitteissa. Vierailuun liittyvät käytännön toimet kannattaa esittää kohdekuvauksessa tai esim. "sovitaan kohteen yhteyshenkilön kanssa".  

 

Green energy cases. (Motiva)

 

Pidätämme oikeuden julkaisun päivittämiseen.